Welcome to the Official Distorted Force Site


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Saddolls, Distorted Force, Xa-Mosh @ Ann Live Stage 10/10/10


Livάκι στην Αθήνα λοιπόν στο οποίο 2 από τις 3ς μπάντες είναι από τη Θεσσαλονίκη, πολλά χιλιόμετρα, και πολύ κούραση για την πρώτη έξοδο των δύο support από την πόλη τους. Location: Εξάρχεια (σιγά τα αυγά παρεπιπτόντως με τα Εξάρχεια, Klein mein, σαν τη Ναβαρίνου είναι).

Xa-Mosh: Thrash καταστάσεις, κλασσικές διασκευές και πολύ ξύλο, το μαγαζί βέβαια ήταν σχεδόν άδειο και τζάμπα όλη αυτή η ενέργεια και τα λίτρα ιδρώτα του drummer. Πολύ καλή εμφάνιση, ανεξαρτήτως κοινού. Το κλίμα πάντως ψόφιο, μην παρεξηγηθώ, σε όλο το live ψόφιο, αν δεν ήταν οι Xa-Mosh θα μας είχε πάρει ο ύπνος.

Distorted Force: Βγαίνουν λοιπόν τα παλικάρια έχοντας διασχίσει τη μισή Ελλάδα για να φτάσουνε στο Ann και ξεκινάνε το playlist. Κάπου στα μισά, τους έρχεται ένα νόημα ότι έχουν ακόμη ένα κομμάτι. Κλίνουν με Storyteller Upon My Grave, και ΤΕΛΟΣ. Αυτό ήτανε. Παίξανε συνολικά 6 κομμάτια. Γαμάτο?

Saddolls: Όχι πως φταίνε τα παιδιά, με το μαγαζί ήταν η πουστιά, οι Saddolls μια χαρά το οργανώσανε, δεν φέρανε βέβαια τον κόσμο που περίμενα αλλά anyway, ότι μπορούσαν κάνανε. Έπαιξαν λοιπόν κλασσικά saddolls κομμάτια και το κλίμα ήταν μια ιδέα πιο ζεστό από πριν. Πολύ καλή εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ! Γιατί ο χοντρομαλάκας ο αφεντικός μας πιστόλιασε, άλλο deal κλείσαμε εκ τηλεφώνου, άλλο deal μας είπε όταν ήρθαμε. Κρεμάλα παλιομαλάκα. Κρεμάλα..

Αν δεν ήρθατε (που σιγά μην ήρθατε), δεν χάσατε και τίποτα, ένα απαίσιο live, μια μαλακία και μισή, όλες οι μπάντες με το αυγό στον κόλο να κοιτάμε το ρολόι, η ηχητική του μαγαζιού ήταν για τον πούτσο, το promotion για τον πούτσο, το deal για τον πούτσο και ο χώρος μια τρύπα και μισή.

Όλα σκατά λοιπόν, εγώ προσωπικά σαν deaddreammachine δεν ξαναπατάω στο κολομάγαζο.

Παραταύτα οι Saddolls δεν φταίνε σε τίποτα ξαναλέω, τα παιδιά ήταν πολύ ok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου