Welcome to the Official Distorted Force Site


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Distorted Force, Diablery, Midnight Oath @ Eightball 27/12/10

Ένα live πραγματικά ότι να ναι. Goth, Heavy, Symphonic, Black, Progressive, Power και atmospheric στο ίδιο live. Από τη μία δεν έχει ατμοσφαιρική λογική, έχει όμως εμπορική όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται αυτό που λέω, γιατί? Γιατί θα ρθει και ο Heavάς, θα ρθει και ο Blackάς, και ο proggressivάς και ούτο κάθε εξής, Παρόλο λοιπόν που ήταν μόνο 3ς μπάντες, υπήρχε μία αισιοδοξία για τις εισπράξεις του συγκεκριμένου live.

Midnight Oath: Goth κατάσταση με δικά τους κομμάτια αλλά και πολλές διασκευές. Ένα από τα δικά τους που παίξανε και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν το Ash Fall, πολύ δυνατό κομμάτι με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Από coverάκια χτυπήσανε ένα Somebody Put Something In My Drink από Ramones αλλά σε εκτέλεση Children of Bodom, Whiskey in the Jar από Thin Lizzy αλλά σε εκτέλεση Metallica, ένα από Amorphis που δεν συγκράτησα κ.α. Πολύ αξιοπρεπής εμφάνιση σε γενικές γραμμές

Diablery: Black Symphonic λοιπόν, occult θεματολογία, καπνοί, βαμμένες φάτσες, κερασφόρα κρανία κλπ. Διασκευές σε φάση Dimu Borgir και δικά τους κομμάτια στο ίδιο μήκος κύμματος. Για το είδος τους ήταν πολύ καλοί σύμφωνα με όσα μου είπαν και κάτι συνάδελφοι blackάδες. Από την Αθήνα ήρθαν τα παιδιά και έπαιξαν και πολύ καλά. Ένα άκρως πετυχημένο live για τους Αθηναίους blacksters.

Distorted Force: Μετά από πολύ καιρό στη θέση οπου βρίσκεται το μικρόφωνο βλέπουμε την βασική τραγουδίστρια του progressive αυτού σχήματος η οποία τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω μεταπτυχιακών σπουδών. Πολύ καινούργιο υλικό καθώς το group βρισκότανε σε μία περίοδο λίγο πριν μπει στο studio για την ηχογράφηση του 2ου LP demo τους. Είχαν καιρό να σμίξουν σαν αρχικό σχήμα και το απόλαυσαν μέχρι την τελευταία γρανίδα ηχητικής διακύμανσης. Πέρα από τα καινούργια κομμάτια (A Dead Man’s Dream, Downcrush of Souls, Turn the Page, Funeral’s Aroma, Stains of Oppressiveness) δεν έλειψαν από το playlist all time Distorted Force classic κομμάτια ( Roads to Nowhere, Distorted Force και φυσικά Storyteller Upon My Grave). Πιασάρικες διασκευές από Dio, Maiden, Metallica και Helloween. Πολύ καλή εμφάνιση και είναι μόνο η αρχή.

Για το www.distortedforce.blogspot.com

deaddreammachine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου