Welcome to the Official Distorted Force Site

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Distorted Force Line Up Change & Rec Progress

Οι Distorted Force καλωσορίζουν στη θέση του ρυθμικού κιθαρίστα τον Γιάννη Θανόπουλο και στου μπάσου την Κατερίνα Μιλονά η οποία μάλιστα συμμετείχε στις ηχογραφήσεις του νέου album.

Η καινούρια δουλειά με τίτλο "Taken by Force" αναμένεται να είναι έτοιμη κοντά στα τέλη Απριλίου.

"Taken by Force" Setlist: 

01. Taken by Force
02. Between Road and Wheel
03. Before the First Second
04. Shades & Reeks
05. Deep Down the Oceanbed (Inst.)
06. Assault of the Awaken
07. Shades & Reeks (acoustic)
08. Downcrush of Souls (acoustic)