Welcome to the Official Distorted Force Site


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Distorted Force, Mexicocaine, The Crimson Vibes, Lost in Neverland, Think a Name Live @ Eighball 17.11.13

Καλησπέρες. Rock βραδιά σχεδόν στο 8ball το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε. Μετά από την πορεία, τι πιο όμορφο να κλήσεις την μέρα σου με ένα τέτοιο live.

Think A Name
Παραβλέπω το ανέμπνευστο όνομα και προχωράω στο παικτικό μέρος. Εκτός από τις δύο σούπες διασκευές από Pepers και Rainbow, μας παρουσίασαν αρκετά δικά τους κομμάτια. Όλα στο γνωστό αμερικάνικο rock template με ίσως κάποιες επιρροές από prog rock τύπου Jethro Tull καταστάσεις και Gallagherικά solo. Πολύ καλή εντύπωση άφησε η εκπληκτική φωνή του τραγουδιστή. Ετοιμάζουν το πρώτο τους EP απ΄ ότι μάθαμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Lost in Neverland
Εμπορικές διασκευές, πολύ καλοπαιγμένες και σίγουρα πιο heavy. Πολύ καλή εμφάνιση. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα φωνητικά υπόγραφε ο τραγουδιστής των Bedlam. Να λοιπόν που τα καθαρά του είναι εξίσου καλά με τα testamentικά του βρώμικα που τον έχουμε συνηθίσει. Πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

The Crimson Vibes
Για όσους δεν τα μάθανε, πρόκειται γα τους παλιούς Rewind. Μια gay pop μπάντα από την Αθήνα ξεπετάχτηκε πριν κάνα χρόνο με το ίδιο όνομα και παρόλο που οι Rewind ( οι original ) επικοινώνησαν μαζί τους παρουσιάζοντάς τους υλικό των τελευταίων ετών για να τους αποδείξουν ότι είναι πιο παλιοί και με λίγα λόγια να πα να γαμηθούνε και να βάλουν τις χαρούμενες πούστικες μελωδιούλες στον κώλο τους, οι Αθηναίοι Rewind αντί να ακολουθήσουν τις οδηγίες , ακολούθησαν την νομική οδό λέγοντας πως όσο πιο παλιοί και ναι είναι οι δικοί μας, αυτοί κατοχύρωσαν πρώτοι το όνομα. Και κάπως έτσι οι Rewind έγιναν The Crimson Vibes. Κρεμάλες στους Αθηναίους Rewind λοιπόν και πάμε στο live. Η καλύτερή τους εμφάνιση απ΄ όλες όσες είχα την χαρά να παρακολουθήσω. Groovy και δεμένο σχήμα. Εδώ και πολλούς μήνες δουλεύουν το πρώτο τους album. Έχουν ετοιμαστεί και ανέβει ήδη δύο κομμάτια. Keep in touch γιατί αυτός ο δίσκος αναμένεται έκρηξη για την ελληνική alternative punk σκηνή.

Mexicocaine
Πέρα από τις διασκευάρες του One Inch Man από Kyuss, Powertrip από Monster Magnet και το υπέρτατο Regulator από Clutch, τα παλικάρια παρουσίασαν το καινούργιο τους EP το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά οι Mexicocaine οπουδήποτε κι αν παίζουν. Εκεί που πίνεις ήρεμος τη μπύρα σου νομίζεις ξαφνικά ότι είσαι σε ένα κολόμπαρο στο Texas με καουμπόικο καπέλο, 16άρι στη ζώνη και φυσικά σπιρουνάτος, πίνοντας τεκίλες στο μπαρ μπανίζοντας μια Αμερικάνα βλάχα με τεράστια βυζιά και tatoo από πάνω μέχρι κάτω. Μετά οι Mexicocaine τελειώνουν την εμφάνισή τους και επιστρέφεις απότομα στην πραγματικότητα. Respect παίδες. Δεν έχω λόγια.

Distorted Force
Δεν ήταν κι άσχημο το αποτέλεσμα παρ΄ όλα τα προβλήματα που τραβάει η μπάντα τον τελευταίο καιρό. Special respect στον τραγουδιστή που ήρθε να δώσει show με την πατερίτσα και μόλις δύο μέρες χωρίς νάρθηκα. Δυστυχώς δεν ακούσαμε δείγματα της ανερχόμενης καινούργιας δουλειάς. Το καινούργιο album αναμένεται να είναι έτοιμο τους πρώτους μήνες του 2014 με τίτλο “Taken by Force”. Σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιητική απόδοση. Επίσης ήταν το πρώτο live με την καινούργια μπασίστρια στο σχήμα, την οποία επί της ευκαιρίας καλωσορίζουν οι DF επίσημα.


Πολύ καλό live λοιπόν στην επέτειο του Πολυτεχνείου, έχοντας να περιμένουμε τους επόμενους μήνες καινούργιες κυκλοφορίες από σχεδόν όλα τα σχήματα του bandlist. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου