Welcome to the Official Distorted Force Site


Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Anorimoi, Saddols, Distorted Force, Cumalot @Eightball

Ακόμα μια Ελληνική Μέταλ βραδιά στο EIGHTBALL CLUB είναι γεγονός.Χαίρομαι όταν συμβαίνει αυτό λόγω του ότι έχουμε αξιόλογες μπάντες που αξίζουν και πρέπει να ακούγονται.Η βραδιά ξεκίνησε με τους Θεσσαλονικείς Death Metallers Cumalot.


















Αν και δεν με συγκινεί ιδιαίτερα το Death οι συγκεκριμένοι αξίζουν την προσοχή πιστεύω.Ωμό και άγριο με ωραία (για το είδος) φωνητικά εντυπωσίασε με την ορμητική παρουσία του στη σκηνή.Θετική και η ύπαρξη πολυ ωραίων t-shirt μαζί με τα οποία δίνονταν και το cd single τους "Nobody Can".
set list
1. Damage done
2. Another crusade
3. Execute Through Masturbation
4. World wide funeral
5. Nobody Can
6. Pussy Monster
7. Phenomenal bustards
8.Καινούργιο(χωρίς όνομα)
















Μισή ώρα μετά εμφανίστηκαν οι DISTORTED FORCE.Με γυναικεία φωνητικά συνδυασμένα με Heavy ήχο άνοιξαν με κομμάτια των Maiden, Metallica, Dio παίζοντας και 2 δικά τους κομμάτια τα οποία δεν συγκράτησα.
Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά δείχνοντας σοβαρή μπάντα.Οι εκτελέσεις των κομματιών ήταν πολύ καλές και ιδιαίτερα η εκτέλεση του "Fear of the Dark" στο οποίο η φωνή της τραγουδίστριας ταίριαξε γάντι.Δεν είχα στα υπόψην μου το γκρούπ και θα έπρεπε να μάθουμε περισσότερα για αυτούς.


















Ήρθε η ώρα για τους αθηναίους Sad Dolls.
Gothic ατμόσφαιρα ενέπνεε η παρουσία τους στη σκηνή το οποίο και τελικά επιβεβαιώθηκε.Gothic ,electro , metal με ωραία φωνητικά και ήρεμη σκηνική παρουσία.
Ενθουσίασαν το κοινό παίζοντας Rammstein και Paradise Lost στους οποίους έπαιξαν και support.
Όπως μας είπαν έπαιξαν με πάθος γιατί γούσταραν να παίξουν και για εμάς αλλα και για την πάρτη τους, υποσχόμενοι να μας ξανάρθουν.
set list
1. intro
2. misery
3. death dies hard
4. life = o
5. erased
6. evilone
7. pussy
8. watch me crawl behind
9. join me
10. bleed all i can

















Μετά απο ένα διαλειμματάκι εμφανίστηκαν οι ΑΝΩΡΙΜΟΙ.
Ανέβηκαν στη σκηνή με χειροκροτήματα και επιφωνήματα λατρείας.Πιστεύω τους άρεσε η υποδοχή ενός γεμάτου κλάμπ να τους χειροκροτεί και μας αντάμειψαν με ένα δίωρο γεμάτο Metal και γέλιο!
"Ο ανίκητος Μεγιστάνας των νίντζα","Στο πρώτο ραντεβού","Άσε κάτω το δίκανο γιαγιά", "Εκείνος", "Τεντιμπόις στα 80" ήταν μερικά απο τα τραγούδια που γινόταν ένας χαμός!
Έπαιξαν ακόμα και Maiden,Manowar όπου τα έδωσαν όλα!Τρελλό moshing μπροστά στη σκηνή.
Κατα διαστήματα ανέβαινε στη σκηνή ένας φοβερός τύπος ο οποίος με τη βοήθεια του κοινού απάγγελνε ποιήματα στο ύφος των Ανώριμων!
δηλαδή γεμάτο βρισιές,έξυπνο χιούμορ και ασταμάτητο γέλιο!Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι δεν ακούγονταν καλά τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να χάνουμε λίγο απο τα λόγια.Μας αποζημίωνε όμως το φοβερό παίξιμο τους και η παρουσία τους στη σκηνή.
Ήταν φοβερή συναυλία και πραγματικά διασκεδάσαμε και γελάσαμε με την ψυχή μας.Ελπίζουμε να ξανάρθουν σύντομα γιατι οι φανατικοί τους θαυμαστές είναι πολλοί και μετα απο αυτό έγιναν περισσότεροι.Ανάμεσα τους και εγώ.

Setlist
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ
ΚΑΜΙΚΑΖΙ
ΚΑΛΟΣ
THE EVIL THAT MEN DO
ΕΚΕΙΝΟΝ
ΦΟΝΙΑΣ ΔΟΝΗΤΗΣ
ΝΙΝΤΖΑ
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ
ΔΙΚΑΝΟ
666
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
ΠΑΠΠΟΥΣ
ΠΙΠΕΣ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ
THE HUNTER
ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ
ΤΕΝΤΥΜΠΟΗΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
BATTLE HYMNS
ΒΑΖΕΛΙΝΗ
ΚΑΡΙΟΛΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου